• 069 50 44 666 - Stefan ; 069 555 0 555 - Biljana
about

Dobrodošli u Silver Glow

Naša osnovna delatnost je uvoz i veleprodaja srebrnog nakita.
Više od 20 godina uspešnog poslovanja i veliki broj zadovoljnih saradnika je naša garancija kvaliteta

Kompanija Silver Glow d.o.o. osnovana je 2001. godine u Šapcu i danas, posle više od 15 godina uspešnog poslovanja slovi za jednu od najuspešnijih kompanija za uvoz i veleprodaju srebra i srebrnog nakita. Profesionalnost, dugogodišnje iskustvo, zalaganje i maksimalna posvećenost svakom pojedinačnom saradniku nagradjeni su mnogim priznanjima i nagradama.
Konstatno težimo da obogatimo našu ponudu, obezbedimo kvalitet i opravdamo poverenje koje nam svakodnevno ukazuje veliki broj saradnika i poslovnih partnera.
Prisustvom na mnogim edukativnim i promotivnim dešavanjima proširujemo naša znanja i iskustva. Trudimo se da kompaniji i saradnicima obezbedimo inovativnost i fleksibilnost i da u svakom trenutnku budemo korak ispred.
Nakit uvozimo direktno od proizvođača iz više zemalja: Italije, Turske, Tajlanda i Kine. Na taj način obezbedjujemo uvek aktuelnu ponudu, najpovoljnije cene i uslove kupovine, samim tim i konkurentnost prilikom dalje prodaje srebrnog nakita.

24. Međunarodnom sajmu zlatarstva i časovničarstva „Sjaj“

Dragi prijatelji,

Ponosni smo dobitnici Velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma 24. međunarodne izložbe zlatarstva i časovničarstva „Sjaj“.

Naše kolekcije “World“, “Life“, “Baterfly“ i “Lady D“, kao i prsten “Krila anđela” , nagradjeni su ZLATNIM medaljama.

Bilo bi daleko teže ostvariti ovaj uspeh bez podrške naših prijatelja i divnih saradnika. Zato ga delimo sa vama. Naravno, iako značajno, ovo postignuće nas obavezuje da nastavimo da ulažemo vreme i energiju u napredak u svim oblastima posla i života.
Nadamo se da ćemo zajedno nastaviti da ostvarujemo ovako divne i značajne rezultate i u vremenu ispred nas.

Hvala vam od srca.
Vaš Silver Glow

17

Godina poslovanja

150000

Pratilaca

2500

Zadovoljnih saradnika

18

Nagrada i priznanja

about
team
team